heinolannuoret.blogspot on tarkoitettu tilaksi, jossa nuorille voidaan välittää tietoa turvallisesti. Täällä on vapaata jakaa mielipiteitään, kunhan se sallii monenpuolisen keskustelun. Kiusaamista tai vähättelyä ei sallita. Kritiikin tulee olla perusteltua ja rakentavaa. Tervetuloa kirjoittamaan!

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Vappumieltä Minipleissin diskossa

 


26.4 Pleissi oli koristeltu vapputeemaan sopivaksi. Musiikki soi ja valot välkkyivät ensimmäisten diskoilijoiden saapuessa paikalle.
Serpentiinin, ilmapallojen ja muiden vappukoristeiden keskeltä diskoilijat toivotti tervetulleiksi värikkäät ohjaajat Mirva ja Jere ( harjoittelija, joka tässä teille kirjoittelee.)

 
Ohjelmaa diskosta ei todellakaan puuttunut. Ohjelmaa suunniteltaessa ohjaajat keräsivät ideoita Minipleissillä, jotta ohjelma olisi kaikille mielekästä. Diskoilijoilta kerätyt ideat toimivat erittäin hyvin ja kilpailut olivat kaikille mieluisia ja osallistujista ei ollut pulaa. Ohjelmanumeroita olivat mm: Pingispallojen pompautus kuppeihin, limbo, tanssikilpailu, ilmapallon pomputus sekä diskon suurin kilpailu: pukukilpailu!  Kilpailut olivat suosittuja ja palkinnotkin mieluisia! 
 

Diskossa soi musiikki taukoamatta! Biisilistassa oli otettu huomioon Minipleissillä kerätyt biisitoiveet, jotta musiikki olisi kaikille mieluista. Diskossa oli myös tarjolla erilaisia herkkuja, joita diskoilijat olivat itse saaneet toivoa. Disko tarjosi Minipleissin kävijöille hyvän mahdollisuuden olla osana diskon järjestämistä. Suunnitelmissa huomioidut toiveet ja ehdotukset toimivat erittäin hyvin ja jatkossakin otamme huomioon nuorten toiveet tällaisia tapahtumia järjestäessä! 

 Diskossa törmättiin moneen hienoon asuun. Diskoilijat olivat panostaneet pukuteemaan hyvin ja hyvää heittäytymistä oli havaittavissa pukujen kautta. Pukukilpailu oli tiukka, mutta tuomaristo valitsi tyylikkään 80- luvun diskopuvun ehdottomaksi voittajaksi!
Diskosta ei vappumieltä puuttunut. Diskoilijat olivat iloisia ja jaksoivat bilettää loppuun asti. Energiaa löytyi ja meininki jatkui alusta loppuun hyvänä. Tarjoilut ja musiikki olivat mieluisia ja kokemus oli kaikille hyvin mukava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti