heinolannuoret.blogspot on tarkoitettu tilaksi, jossa nuorille voidaan välittää tietoa turvallisesti. Täällä on vapaata jakaa mielipiteitään, kunhan se sallii monenpuolisen keskustelun. Kiusaamista tai vähättelyä ei sallita. Kritiikin tulee olla perusteltua ja rakentavaa. Tervetuloa kirjoittamaan!

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Nordic Game Party 2017

 Nordic Game Party 2017 järjestettiin Lyseonmäen koulun tiloissa 17.-19.11.

Nordic Game Party sisälsi perjantaista sunnuntaihin kestävät lanit ja lauantaina oli kaikille avoin tapahtuma, jossa vierailijat pääsivät mm. kokeilemaan eri sukupolven pelikonsoleita aina Atarista Playstation 4:seen asti.Tapahtumassa järjestettiin myös kilpailuja ja päivän vetonaulana oli Kalle Ylösen Memoir 44 - peliin kehittämä talvisota aiheinen Raatteentien kenttä.

Koko viikonlopun kestäneiden lanien kaikki 80 konepaikkaa täyttyivät ja lauantain tapahtuma sai yli 300 kävijää.

Graalin hurtat kävivät järjestämässä tapahtumassa Bofferointia eli "pehmomiekkailua". Bofferoinnista järjestettiin myös turnaus, jonka voittaja sai itselleen Taikamiekan.

Memoir 44 - Raattentie kentän näytöspeli keräsi mukavasti katsojia ja erittäin tiukka kamppailu päättyi kun päättyikin Suomen miehistön voittoon.

Sadalle ensimmäiselle kävijälle tarjottiin paikan päällä Pekanleivän valmistamat noppamunkit. Tapahtumassa oli myös muita pelaamiseen liittyviä ruokia, kuten myöskin Pekanleivän valmistama Pac Man kakku, joka annettiin Atarilla pelattavan Pac Man turnauksen voittajalle ja Kusmikun valmistama jättimäinen Donkey Kong - pelin mukaan nimetty leipä, joka oli King of Tokyo -turnauksen yhtenä palkintona. Tämän herkun pystyi myös ostamaan itselleen.

Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli erittäin onnistunut. Kävijöitä oli mukavasti ja hyvä tunnelma säilyi koko tapahtuman ajan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti