heinolannuoret.blogspot on tarkoitettu tilaksi, jossa nuorille voidaan välittää tietoa turvallisesti. Täällä on vapaata jakaa mielipiteitään, kunhan se sallii monenpuolisen keskustelun. Kiusaamista tai vähättelyä ei sallita. Kritiikin tulee olla perusteltua ja rakentavaa. Tervetuloa kirjoittamaan!

torstai 29. kesäkuuta 2017

APUKÄSIÄ OHJAUKSEEN JA OPPIA JA KOKEMUKSIA ITSELLE


 

Maija lähetti nuorisopalveluille poikkeuksellisen kekseliään ja hienon työhakemuksen leiriohjaajan työhön. Vaikka palkkatyöhön häntä ei vielä voitu palkata, otettiin hänet apuohjaajaksi 1.-3. luokkalaisten lasten päiväleireille kolmeksi viikoksi kesäkuussa 2017.

 
Maija hoiti työnsä moitteettomasti ja noudatti sovittuja työaikoja. Hän oli aina aktiivinen, iloinen, auttavainen, kekseliäs, ja esimerkillisesti käyttäytyvä. Maija osallistui aina kaikkeen toimintaan lasten kanssa oma-aloitteisesti ja positiivisella asenteella.

 
Aktiivisuudesta ja kekseliäisyydestä  Maijan halusi palkita Lions Heinolan Sillat 100€ stipendillä. Luovutus tapahtui Tommolan päiväleirin yhteydessä  21.6.2017 Luovuttaja oli Vesa Nykänen

 
Stipendin lisäksi Maija saa todistuksen tekemästään työstä lasten apuohjaajana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti