heinolannuoret.blogspot on tarkoitettu tilaksi, jossa nuorille voidaan välittää tietoa turvallisesti. Täällä on vapaata jakaa mielipiteitään, kunhan se sallii monenpuolisen keskustelun. Kiusaamista tai vähättelyä ei sallita. Kritiikin tulee olla perusteltua ja rakentavaa. Tervetuloa kirjoittamaan!

maanantai 13. helmikuuta 2017

Nuorisotila Pleissin avajaiset


Nuorisotila Pleissin avajaisia vietettiin 10.2.2017 Lampikatu 16:sta. Alku iltapäivästä klo 14-16 välisenä aikana tilaan oli kutsuttu luottamusmiehiä ja virkamiehiä.
Paikalla oli parikymmentä asiasta innostunutta osallistujaa. Tilaan tutustumisen lisäksi kuultiin beat boxia Veetiltä, katsottiin tupakanvastaisen kampanjan video ja kuultiin tupakanvastainen rappi. Vierailijat saivat lisäksi osallistua reaktiopeli kisaan, jonka voittajat palkittiin. Sivistystoimenjohtaja Pirjo Hepo-oja kertoi miten nykyiseen tilaan on päädytty ja mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat tilojen suhteen. Täytekakku tarjoilu varmisti makeat suut iltapäiväkahvin seuraksi.

Ilta jatkui klo 16-22 nuorille suunnatulla avajaisilla. Ohjelma oli muuten sama, mutta kahvin ja kakun lisäksi nuorille tarjottiin myös pizzaa ja diskomusiikkia, jonka soittamisesta vastasi Aleksi.
Tila on avoinna ma-ke klo 14-20, to klo 17-20 ja pe klo 15-22 yli 13 vuotiaille ja torstaisin klo 12-16.30 3-6 luokkalaisille.

Lisäksi tiloissa käy päivisin koululuokkia ja tiloissa pidetään eritoimijoiden kokoontumisia.


Kirjoittanut Anne Pänkäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti