heinolannuoret.blogspot on tarkoitettu tilaksi, jossa nuorille voidaan välittää tietoa turvallisesti. Täällä on vapaata jakaa mielipiteitään, kunhan se sallii monenpuolisen keskustelun. Kiusaamista tai vähättelyä ei sallita. Kritiikin tulee olla perusteltua ja rakentavaa. Tervetuloa kirjoittamaan!

torstai 29. syyskuuta 2016

No tobacco today; T-paita - kilpailun voittajan palkitsemistilaisuus


Lyseonmäen koululla vietettiin jännittävä hetki, kun tupakanvastaisen kilpailun ensimmäisen osakilpailun voittaja julistettiin Lyseonmäen koulun aamunavauksen yhteydessä. 500 euron shekkiä lahjoittamassa olivat Pohjoisen Heinolan Rotareiden presidentti Jouko Leinonen, sekä jäsenet Oiva Hilden ja Ville Hautala. Varsinaisesti shekin voittajalle Aara Kiviojalle luovutti kestävyysjuoksija, koulun entinen oppilas Wilho Hautala. Tilaisuuden juontaja toimi nuorisovaltuuston puheenjohtaja Varpu Lietzen.


Tupakanvastainenkilpailu on osa nuorisopalveluiden tupakanvastaista työtä ja kilpailut jatkuvat videokisalla ja rapkisalla. Videokisa on ryhmäkisa ja Rap sanoitus yksilökisa. Kilpailujen jälkeen, ensi vuoden puolella kaikki kilpailujen voittajatyöt esitellään nuorille järjestettävässä tapahtumassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti